Komentáře

Politika, aktuální dění, fejetony
 

Evropská Unie minulý týden rozhodovala o rozdělení deseti milionů dávek vakcín proti koronaviru. Kompromis, který navrhlo Portugalsko, se Česku, Rakousku a Slovinsku nelíbil. Česko tedy nedostane vakcíny navíc, nehledě na naše vysoké počty nakažených.

Suffragettes bylo ženské feministické hnutí , bojující za politická práva žen, především za volební právo, v 19. a na počátku 20. století. Aby sufražetky dosáhly svého cíle, musely toho mnoho podstoupit. Velká většina z nich dokonce skončila ve vazbě, ale i tam mnoho z nich nadále protestovalo proti systému a způsobu, kterým s nimi bylo jednáno.

Začátkem února zrušil Ústavní soud části volebního zákona, které byly protiústavní. Do voleb zbývá už jen sedm měsíců. Jaké části zákona soud zrušil a co se bude dít dále?

Netflix, placený poskytovatel filmů a seriálů online, je poslední dobou stále populárnější. Jak praví osvědčené české přísloví - všechno zlé je k něčemu dobré, a tak i karanténa Netflixu přinesla ovoce. Co jiného dělat v karanténě než se kouknout na svůj oblíbený film nebo začít sledovat nový seriál na Netflixu, že ano. Netflix však v poslední době...

© 2020 Jew's News. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky